Hoopvol einde seizoen 4 'The Walking Dead'

Hoopvol einde seizoen 4 'The Walking Dead'

Toch wordt het niet allemaal hetzelfde...

Jim Pedd, 9 januari 2014 12:45

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Aan het einde van de eerste helft van The Walking Dead zag het er niet goed uit voor de personages. Iedereen is uit elkaar gedreven, en de kans dat zaken snel beter worden lijkt klein. Volgens uitvoerend producent Robert Kirkman hoeven we echter nergens voor te vrezen.
”We begonnen het seizoen hoopvol en best optimistisch,” begon hij zijn verhaal. ”We openen op grimmige manier de laatste helft van het seizoen, en gaan dan naar een hoopvoller einde.”

Fans hoeven dus niet te vrezen dat het allemaal té duister wordt in de serie, die er toch al om bekend staat zijn hoofdpersonen te durven opofferen. Showrunner Scott Gimple liet een tijdje geleden nog weten dat we toch niet hoeven te verwachten dat alles straks weer hetzelfde wordt. "Ze hebben de bakstenen gebouwen en het dubbele hek niet meer om zich in te verschuilen. Ze trekken de echte wereld weer in."

Het wordt dus wel een stuk gevaarlijker, komende afleveringen. Op zondag 9 februari gaat de zaak weer van start in de Verenigde Staten, uiteraard op kanaal AMC. In Nederland wordt de serie uitgezonden op FOX.

Bron: ComingSoon

Lees meer over: the walking dead, seizoen 4, rick grimes, andrew lincoln, scott gimple, hoopvol

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws