search
'Fargo' seizoen 4 krijgt eindelijk een premièredatum!
Series / Nieuws

'Fargo' seizoen 4 krijgt eindelijk een premièredatum!

De dubbelvoudige Oscarwinnaar leent haar talent ditmaal aan een veelbelovende serie.

Na een lange onderbreking door de coronauitbraak, krijgt het vierde seizoen van Fargo eindelijk een premièredatum. De eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen worden namelijk op 27 september a.s. in de Verenigde Staten uitgezonden door FX. Wanneer we de afleveringen in Nederland kunnen verwachten (hoogstwaarschijnlijk via Netflix) is nog onbekend.

Lees ook: Misdaadserie 'Fargo' met Chris Rock krijgt nieuwe trailer!

Het seizoen is echter nog niet helemaal af, daar er eind deze maand nog opnames zullen plaatsvinden voor de laatste paar afleveringen van de nieuwe reeks. De imposante cast van het nieuwe seizoen wordt aangevoerd door namen als Chris Rock, Jason Schwartzman, Ben Whishaw, Jessie Buckley, Jack Huston en Timothy Olyphant.

Lees ook: Coronacrisis: première 'Fargo' seizoen 4 voorlopig uitgesteld

Terug in de tijd
Het nieuwste seizoen van Fargo gaat een stukje terug in de tijd. De setting is namelijk het Kansas City van de jaren '50, waar twee criminele organisaties vrede hebben gesloten onder wankele voorwaarden. Samen hebben ze de macht over allerhande criminele activiteiten in de stad. Om hun overeenkomst te bezegelen, ruilt Loy Cannon (Rock), het hoofd van de Afro-Amerikaanse familie misdadigers, zijn jongste zoon Satchel (Rodney Jones) uit voor de jongste zoon (Jameson Braccioforte) van zijn vijand Donatello Fadda (Tommaso Ragno), het hoofd van een Italiaanse familie misdadigers. Wanneer Donatello echter komt te overlijden na een doorsnee operatie, wordt de vrede tussen de twee families ernstig bedreigd...
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen