Gruwelijk lot voor 'The Walking Dead'-personage

Gruwelijk lot voor 'The Walking Dead'-personage

Dit gaat niet heel leuk aflopen voor een heel specifiek personages, maar alleen lezen als je niet bang bent voor SPOILERS.

Jim Pedd, 12 augustus 2020 13:41

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Ga maar vast duimen voor Father Gabriel. Het personage van Seth Gilliam in The Walking Dead zou zomaar eens hetzelfde gruwelijke lot beschoren kunnen zijn als in de comics.

Het personage is te zien in de finale van het tiende seizoen van de serie, en zit in een grote toren samen met tientallen andere vluchtelingen. Zij worden straks aangevallen door Walkers en door Beta en zijn manschappen. Dat gaat volgens Scott Gimple, die de franchise overziet, niet goed aflopen.

Lees ook: Deze 'The Walking Dead'-schurk moet een eigen serie krijgen?

Gruwelijk lot
“Judith zorgt prima voor zichzelf, zelfs voor RJ. Iedereen die in deze positie met Judith verkeert, eindigt helaas niet heel goed,” aldus Gimple over wat Father Gabriel - die nu voor RJ en Judith zorgt - zal overkomen. “Ik bedoel alleen maar te zeggen dat ik mij niet zo’n zorgen maak over RJ en Judith, maar vooral over de persoon die voor hen zorgt.”

Lees ook: Gruwelijke foto's uit nieuwe 'The Walking Dead' aflevering

In de comics panikeert Gabriel en valt uit omlaag uit de toren waar hij zich verschuilt voor Beta en zijn horde. Zijn enkel breekt en steekt gruwelijk uit zijn been. Daar wordt Gabriels buik door Beta opengereten, waarna hij door de zombies opgegeten wordt.

Bron: CB

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Scott Gimple, Seth Gilliam

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws