search
Eindelijk weten we waarom 'Batwoman'-ster Ruby Rose met de serie stopte
Series / Nieuws

Eindelijk weten we waarom 'Batwoman'-ster Ruby Rose met de serie stopte

Ruby Rose vertelt voor het eerst over haar vertrek als hoofdrolspeelster bij de serie van The CW.

Actrice Ruby Rose is tot nu toe stil geweest over de reden achter haar vertrek bij de serie Batwoman. Ze kondigde eerder dit jaar aan dat ze al na één seizoen zou stoppen als Batwoman en waarom werd toen niet bekend gemaakt. Nu vertelt ze daar wel over.

Tijdens een gesprek met Entertainment Weekly, vertelde Rose dat de beslissing deels voortkomt uit reflecties die ze deed ten tijde van de lockdown als gevolg van het coronavirus. Ze had toen tijd om na te denken en kwam tot zekere conclusies.

Lees ook: 'Batwoman' vindt nu al een nieuwe hoofdrolspeelster

Nadenken over het leven
"Ik had de tijd in quarantaine en in isolatie om na te denken over een boel verschillende dingen, ook over wat ik in het leven zou willen bereiken. En ik denk dat het voor mij en de producenten een mooie kans vormde om in gesprek te gaan over bepaalde zaken," aldus Rose.

Lees ook: 'Batwoman'-vertrek zorgt voor groot plotgat

Die gesprekken leidden tot de conclusie dat ze ermee moest stoppen. Dat kwam deels ook voort uit het feit dat ze vrij snel na haar verwonding op de set, waardoor ze geopereerd moest worden en al tien dagen na die operatie weer aan de slag moest, weer aan de slag moest. Dat vond ze helemaal geen gezond idee, maar het moest.

"Toch hou ik van mijn ervaring op de set en ben ik trots op iedereen die eraan heeft meegewerkt. Ik zou ook zo weer terugkeren voor televisie, maar het voelde als het moment voor mij om een pauze te nemen en volledig te herstellen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen