Niemand vond de oorspronkelijke titel van 'The Walking Dead: World Beyond' een goed idee

The Walking Dead World Beyond had bijna een volledig andere naam gekregen.

Jim Pedd, 13-08-2020 08:18

De cast van The Walking Dead: World Beyond was het niet direct eens met de titel die voorgesteld werd. Het idee was een tijdje om de serie Endlings te noemen. Dat was in de tijd dat er ook gedacht werd over de titel Monument.
In de serie ontmoeten we de tieners Hope, Iris, Elton en Silas, die opgegroeid zijn in een beschutte omgeving waarin ze weinig last hebben van zombies. Maar ze reizen buiten de muren van hun beschaving en gaan op een reddingsmissie.

Lees ook: Groot 'The Walking Dead'-mysterie onderdeel van 'World Beyond'

Geen goede naam
"We hadden geen idee hoe we zouden gaan heten. We gingen naar de set en daar was onze codenaam 'Monument', wat wij best tof vonden," aldus actrice Alexa Mansour die Hope speelt. "We namen op Monument Street in Virginia op en ik vond het echt een toffe naam die we moesten houden, wat mij betreft."

Lees ook: Nieuw personage 'The Walking Dead' kan zombies genezen?

De werktitel verwees naar Monument Day, een belangrijke gebeurtenis voor de bijna 10.000 overlevenden die in de Campus Colony leven in Omaha in de serie. Maar er werd gegrapt over andere titels, zoals Children of the Walking Dead.

"Maar toen kwamen ze met World Beyond en dat voelde als een passende titel." Bijna heette de boel echter Endlings, naar het groepje tieners dat op pad gaat. "Ik geloof niet dat er iemand van ons was die deze naam goed vond."

Bron: Talk Dead to Me

Lees meer over: The Walking Dead World Beyond, AMC, Alexa Mansour

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Star Trek: SNW' corrigeert franchise

'Star Trek: SNW' corrigeert franchise

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix