Waarom 'Avatar: The Last Airbender' nog zo populair is

Waarom 'Avatar: The Last Airbender' zo populair is

De serie van Nickelodeon begon vijftien (!) jaar geleden, maar is nog steeds immens populair.

Jim Pedd, 13 augustus 2020 om 09:25

Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko begrijpen het voortdurende succes van Avatar: The Last Airbender niet helemaal. Sinds de serie weer op Netflix is - en de streamingdienst aan een live-action remake werkt - is gebleken dat de serie nog altijd uiterst populair is.
Dat hadden de twee makers van de serie niet eens helemaal verwacht. “De feedback die we al die jaren van ouders gekregen hebben, is dat dit echt een serie is dit ze niet alleen als een gezin kunnen kijken, maar ook dat het er een is die een solide ethiek heeft en die deze op een meeslepende manier presenteert,” aldus Konietzko.

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender'-fans vinden Aang niet de beste Avatar

Het succes
Dat feit kan het succes van de serie wel enigszins verklaren. Het zal ook helpen verklaren waarom de serie nu deze vijftien jaar (!) na het verschijnen van het eerste seizoen op Netflix, nog altijd zo populair is.

Lees ook: Ai! Pijnlijke tegenslag voor Netflix-serie 'Avatar: The Last Airbender'

De kans is groot dat de serie voorlopig populair blijft, mede doordat er hard gewerkt wordt aan een live-action remake. Overigens moet dat zonder de twee bedenkers gebeuren, want zij stapten gisteren ineens op.

Bron: Washington Post

Lees meer over: Avatar The Last Airbender, Netflix, Nickelodeon, Michael Dante DiMartino, Bryan Konietzko

Populair nieuws