'Grey's Anatomy' seizoen 17 begint hiermee

'Grey's Anatomy' seizoen 17 begint hiermee

Als de crisis al volop is losgebarsten, gaat het zeventiende seizoen van start met zijn verhaal.

Jim Pedd, 13 augustus 2020 om 10:32

De serie Grey’s Anatomy maakt een flinke tijdsprong in het zeventiende seizoen. Acteur Giacomo Gianniotti onthult dat de serie de draad middenin de coronapandemie oppikt.
Afgelopen juli onthulde producent Kista Vernoff al dat de serie onvermijdelijk verbonden zou zijn aan de manier waarop er met de pandemie is omgegaan. De serie eindigde het zestiende seizoen met een cliffhanger, wat kwam doordat de serie er ineens mee moest stoppen (jawel: corona).

Lees ook: Dit wordt het verhaal voor 'Greys Anatomy' seizoen 17!

Zeventiende seizoen
Daardoor wordt de cliffhanger van het seizoen iets anders opgelost dan je zou denken. Giacomo Gianniotti laat namelijk weten dat de serie begint “als de coronapandemie al ongeveer anderhalve maand in volle kracht gaande is.”

Lees ook: Hoe ziet het einde van 'Grey's Anatomy' eruit?

Daarmee zullen de onopgeloste cliffhangers op een andere manier opgelost moeten worden. Dat zal voornamelijk via flashbacks gaan gebeuren. Overigens heeft Gianniotti naar eigen zeggen nog geen scenario’s van het nieuwe seizoen gezien. Wel weet hij dat bepaalde aspecten van het geplande verhaal op dit moment heroverwogen worden.

Bron: EW

Lees meer over: Greys Anatomy, ABC, Giacomo GIannotti

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws