search
Einde van 'Agents of S.H.I.E.L.D.' is bijna als in de films
Series / Nieuws

Einde van 'Agents of S.H.I.E.L.D.' is bijna als in de films

Gisteren verschenen op ABC de allerlaatste twee afleveringen van de Marvel-serie Agents of S.H.I.E.L.D.

Gisteren heeft de zender ABC de allerlaatste afleveringen ooit van de Marvel-serie Agents of S.H.I.E.L.D. uitgezonden. En die afleveringen waren groots!

Voorafgaand aan de twee uur durende afronding bekende de visual effects supervisor Mark Kolpack dat de laatste drie afleveringen filmischer zijn geworden dan tv-series normaal gesproken kunnen zijn.

"Ik bedoel, er komt veel dingen voorbij die echt geweldig zijn," zei Kolpack tegenover Comicbook.com nadat hem werd gevraagd om zijn favoriete shot van de hele serie te onthullen.

"Ik bedoel, ik denk dat 713 een geweldige aflevering is. Ik denk dat de trifecta van 711, 712, 713 de serie prachtig afrondt. En ik denk dat het publiek heel gelukkig zal zijn. Ik hoop dat ze van de verhalen houden die daarin worden verteld en de visuals die daarbij gebruikt worden," aldus Kolpack.

Lees ook: Groots afscheid voor 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Afleveringen 711, 712, 713
De laatste drie afleveringen heten "Brand New Day" (711), "The End Is at Hand" (712) en "What We're Fighting For" (713). Agents of S.H.I.E.L.D. komt na zeven seizoenen en 136 afleveringen ten einde.

Aanbevolen artikelen