'Lord of the Rings'-serie duidelijk geen remake

'Lord of the Rings'-serie duidelijk geen remake

Orlando Bloom vertelt wat over het project waar hij niet aan verbonden is, maar wel iets over weet.

Jim Pedd, 16 augustus 2020 om 14:11

Acteur Orlando Bloom kijkt heel erg uit naar de Amazon-serie rond de Lord of the Rings. De acteur speelde in meerdere films de rol van Legolas. Hij zit niet in de serie, maar wil ervan genieten als fan. Toch weet hij al meer dan wij dat doen.
Dat heeft een reden. “Een van de producenten daarvan, daar werk ik nauw mee samen omdat ik verschillende projecten ontwikkel voor Amazon binnen mijn first-look deal. En ik had wat vragen voor hem. En daarna dacht ik: weet je, meer wil ik ook niet weten. Het is duidelijk geen remake, het is niet gebaseerd op Fellowship of wat dan ook. Dus dat kan echt heel interessant worden.”

Lees ook: Nieuwe update over 'Lord of the Rings'-serie van Amazon

Heel anders
Wat Bloom betreft, gaat het een interessant en heel ander project worden. “Lord of the Rings is een titel die ertoe doet. En het wordt geen remake, en dat is interessant.” Hij gelooft dus wel in het project van Amazon en dat stelt natuurlijk gerust.

Lees ook: Frodo wil wel in 'Lord of the Rings' spelen

Belangrijk is onder meer dat de serie zich afspeelt in de Second Age, waar de films van Peter Jackson duizenden jaren later gesitueerd zijn. Wel is er in de serie naar het schijnt plek voor personages als Galadriel, Elrond en Sauron.

Bron: Collider

Lees meer over: Lord of the Rings, Amazon, Orlando Bloom

Populair nieuws