'Agents of SHIELD': Hier hebben de makers spijt van

Agents of SHIELD: Hier hebben de makers spijt van

Dit specifieke element zouden ze achteraf echt anders hebben gedaan. Als het kon tenminste.

Jim Pedd, 16 augustus 2020 om 15:14

Na zeven seizoenen is het verhaal van Marvels Agents of SHIELD dan eindelijk echt afgerond. Maar de producenten zijn over lang niet alles tevreden.
Tijdens een persrondje vertelden producenten Jeffrey Bell, Jed Whedon en Maurissa Tancharoen wat ze anders hadden gedaan. Uit hun antwoord blijkt dat SHIELD-directeur Mack de vraag in een van de laatste scènes ook al beantwoord heeft; “al die jaren in gangen.”

Lees ook: Einde van 'Agents of S.H.I.E.L.D.' is bijna als in de films

Groter budget
“Ik zou willen dat we niet in zoveel gangen geleefd zouden hebben, omdat we geen geld hadden,” aldus producent Bell. Waarop Tancharoen toevoegde: “Iedereen vroeg zich af waarom ze steeds in van die grijze gangen liepen.”

Lees ook: Clark Gregg zegt 'Agents of SHIELD' vaarwel

De dertien laatste afleveringen deden dat iets anders, door onder meer naar New York van de jaren dertig te reizen. Maar de cast was het ermee eens. “Elke dag stonden we eer in van die gangen. Als een scène twee minute duurt, moet je je voorstellen dat wij dan letterlijk zeven uur in een gang stonden! Het was echt heel fijn om eens uit die sets te mogen en naar iets anders dan gangen te kunnen kijken,” aldus actrice Chloe Bennet.

Bron: TVLine

Lees meer over: Agents of SHIELD, ABC, Jeffrey Bell, Jed Whedon, Maurissa Tancharoen, Chloe Bennet

Informatie over de serie: Agents of S.H.I.E.L.D.

Populair nieuws