Record voor slot 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

De Marvel-serie Agents of S.H.I.E.L.D. is nu echt afgerond en dat deed de serie met een record.

Bram de Groot, 15-08-2020 19:55

Eerder deze week werd de Marvel-serie Agents of S.H.I.E.L.D. afgerond met de allerlaatste afleveringen "The End Is at Hand" en "What We're Fighting For". En deze hebben een recordje neergezet.
Volgens Variety wist de finale een record aantal kijkers te trekken voor het afrondende zevende seizoen. En dat is best een knappe score aangezien de twee uur durende finale werd uitgezonden op een woensdagavond. Onder bepaalde doelgroepen ("adults 18-49 demographic") liet de serie zelfs een record 'rating' voor de complete serie zien.

Lees ook: Einde van 'Agents of S.H.I.E.L.D.' is bijna als in de films

Marvel Cinematic Universe
De serie startte als een spin-off van het Marvel Cinematic Universe maar koos al snel zijn eigen weg met meer nieuwe personages en andere avonturen. De film Captain America: The Winter Soldier zorgde ervoor dat de serie zijn eigen invalshoek kreeg en ook beter werd beoordeeld.

Agents of S.H.I.E.L.D. is in Nederland te volgen op Veronica. Daar bevindt de serie zich op dit moment nog in seizoen 4.

Bron: Variety

Lees meer over: agents of shield, marvel studios, abc, superhelden, shield, marvel, seizoen 7, Clark Gregg, skye, phil coulsen, antoine triplett, Drea de Matteo, Karla Faye Gideon, 2020, Chloe Bennet

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in