search
Nieuwe animatieserie 'Spawn' lijkt er echt te gaan komen!

Nieuwe animatieserie 'Spawn' lijkt er echt te gaan komen!

Bedenker Todd McFarlane heeft mooi nieuws voor fans van de geteisterde superheld.

Zilko Tarici
Todd McFarlane praat al jaren over een nieuwe verfilming van Spawn, maar de laatste maanden worden er steeds concretere dingen genoemd over een nieuwe filmversie. Zo sprak Jamie Foxx zich afgelopen week nog zeer positief uit over de aanstaande film, die McFarlane zelf wil regisseren. Volgens McFarlane worden ook de gesprekken over een nieuwe Spawn-animatieserie steeds serieuzer.

Tijdens een gesprek met Marvel-legende Joe Quesada werd de geplande animatieserie aangehaald, waarop McFarlane aangaf dat er serieuze gesprekken worden gevoerd:

"Ik heb gisteren nog gesproken over de animatieserie met een zeer bekend animatiehuis. Die gesprekken worden dus steeds serieuzer. Ik weet dat mensen zeggen dat ik veel lul en er niks gebeurt, maar dat is verre van waar."

De terugkeer van Spawn
Spawn was eind jaren '90 bijna zo bekend als Spider-Man of Batman, maar na een geflopte filmversie en een kritisch bejubelde animatieserie van HBO werd het op entertainment-vlak stil rondom de geplaagde superheld. Met een nieuwe film én animatieserie is McFarlane echter van plan om Spawn onder de aandacht te brengen bij een geheel nieuwe generatie fans.

Aanbevolen artikelen