'Avatar: The Last Airbender'-acteur verliest vertrouwen in Netflix

Avatar: TLA-acteur vertrouwt Netflix niet

Een van de oorspronkelijke stemacteurs van Avatar: The Last Airbender gelooft niet dat het goed komt met de Netflix-serie.

Jim Pedd, 20 augustus 2020 om 06:00

Netflix zit in de problemen sinds Michael DiMartino en Bryan Konietzko vertrokken bij de live-action remake van Avatar: The Last Airbender. Fans geloven er namelijk niet meer in dat de serie goed wordt. En stemacteur Greg Baldwin denkt dat ze misschien gelijk hebben.
De acteur stelde op Twitter dat hij “er niet zeker van” is dat “Netflix een waardige verfilming van ATLA maakt zonder de creatieve visie en input van zijn bedenkers.” De acteur vertelt waarom: “Ik werk al vele jaren voor studio’s. Zodra de ‘pakken’ zich met een project bemoeien en hun plasje doen om hun baan te rechtvaardigen, gaat het helemaal mis.”

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender'-fans zijn hier bang voor

Wat is er aan de hand?
Het is nog altijd niet helemaal duidelijk wat er mis ging tussen Netflix en de twee makers. Volgens hen deed Netflix niet genoeg om hun creatieve visie rond het project te realiseren. Maar Netflix liet weten vol vertrouwen te hebben in het creatieve team.

Lees ook: Fans zijn eruit: Cancel de 'Avatar: The Last Airbender'-remake

En dus komt de live-action remake rond Aang, de laatste Airbender, er gewoon.Lees meer over: Avatar The Last Airbender, Netflix, Michael Dante DImartino, Bryan Konietzko, Greg Baldwin

Populair nieuws