search
'Game of Thrones'-schrijver boekt eindelijk voortgang met laatste boek
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-schrijver boekt eindelijk voortgang met laatste boek

Hij miste al een door hemzelf opgelegde deadline, maar George R.R. Martin gaat weer rustig verder.

Game of Thrones-schrijver George R.R. Martin mag dan wel zijn zelfopgelegde deadline voor het boek The Winds of Winter gemist hebben, hij werkt nog altijd aan het boek. En hij boekt gestaag vooruitgang.

In zijn blog schrijft Martin over het boek en de voortgang. Hij staat erom bekend dat hij eigenlijk alleen in zijn huis in Santa Fe kan schrijven, omdat hij daar een werkkamer heeft waar hij de nodige rust vindt. Nu heeft hij echter ook gewerkt in een hutje ergens in de bergen.

Lees ook: 'Game of Thrones'-schrijver mist cruciale deadline

Goed aan het werk
"Ik zit weer in mijn 'fortress of solitude', in mijn geïsoleerde berghutje. Ik was even terug in Santa Fe voor een kort bezoek, om wat tijd door te brengen met Parris en wat lokale zaken op te lossen die zich opgestapeld hadden toen ik weg was. En natuurlijk heb ik mijn verplichtingen ten aanzien van CoNZealand vervuld, de virtuele worldcon. Maar dat ligt nu allemaal achter mij en ik ben weer terug in de bergen, wat ook betekent dat ik weer in Westeros zit, en weer werk aan Winds of Winter."

Lees ook: Yes! 'Game of Thrones' boek 6 is bijna af zegt George R.R. Martin

De schrijver zit niet alleen in de bergen, maar heeft continu een assistent daar. Elke assistent brengt steeds twee weken door met de schrijver en zit voordien twee weken in quarantaine.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen