Krijgt Netflix-hit 'Tiger King' een vervolg of niet?

Krijgt Netflix-hit 'Tiger King' een vervolg?

Netflix wil graag een tweede seizoen uitbrengen, maar dat verloopt blijkbaar niet zonder slag of stoot...

Geoffrey Ketels, 19 augustus 2020 om 19:01

Als het aan Netflix ligt komt er met zekerheid een tweede seizoen van de hitserie Tiger King. Dat tweede seizoen lijkt er echter niet zonder slag of stoot te zullen komen...
Er zijn heel wat obstakels die een tweede seizoen van Tiger King in de weg staan. In eerste instantie is er natuurlijk de gevangenisstraf van Joe. Hij kreeg een celstraf van 22 jaar voor het beramen van een moordaanslag op Carole. Toch zou hij volgens verschillende bronnen, waaronder onder meer The Sun staan te popelen om mee te werken aan een vervolg.

Rechten reeds gekocht
Het leek er even alle schijn van te hebben dat er met absolute zekerheid een tweede seizoen zou verschijnen. Netflix heeft zelfs reeds alle rechten daarvoor gekocht. In het eerste deel van de reeks waren er reeds verschillende geluidsfragmenten te horen van Joe die in de gevangenis waren opgenomen. Wellicht zou er ook voor een tweede seizoen gebruik worden gemaakt van dergelijke fragmenten.

Een tweede obstakel is de medewerking van Carole Baskin aan de reeks. Zij heeft volgens The Sun een absolute woekerprijs gevraagd aan Netflix. Ze zou haar medewerking aan een tweede seizoen dan ook uitsluitend willen verlenen wanneer ze daarvoor een slordige 1 miljoen pond kan ontvangen. Een bron dicht bij Carole stelde daarover het volgende:

"Carole wil dat geld gebruiken om in haar The Big Cat Rescue in Florida te investeren. Door deel te nemen aan de serie Tiger King heeft ze er voor gekozen om haar volledige privé-leven openbaar te maken. Ze wil er zeker van zijn dat opnieuw meedoen de moeite waard is. Vandaar het aanzienlijke bedrag dat door Carole wordt gevraagd."

Of er nu wel of geen tweede seizoen van Tiger King zal verschijnen blijft dus voorlopig onzeker.

Lees ook: Netflix-ster Joe Exotic smeekt Trump voor vrijlating: "ik ga anders dood"

Lees meer over: Tiger King, serie, series, Netflix, Netflix serie

Populair nieuws