'The Boys' seizoen 3 krijgt versterking van 'Supernatural'-acteur

Jensen Ackles (Supernatural) in 'The Boys' S3

Na vijftien seizoenen Supernatural zou je denken dat Ackles even pauze neemt, maar zijn volgende project staat alweer klaar!

Zilko Tarici, 18 augustus 2020 om 11:25

Nu de opnames van de laatste paar afleveringen van Supernatural bijna beginnen, staan hoofdrolspelers Jensen Ackles en Jared Padalecki na 15 jaar te popelen om zich vast te bijten in andere projecten.
Lees ook: 'The Boys' heeft nu al een einddoel in zicht

Padalecki had zijn volgende grote project al gevonden in de vorm van een reboot van Walker, Texas Ranger, en Ackles volgt hem met een grote rol in het derde seizoen van Amazon-serie The Boys. Via social media liet Ackles weten dat hij de rol zal spelen van het personage Soldier Boy in de serie.

Een parodie op Captain America
Eric Kripke, de bedenker van Supernatural en showrunner van The Boys zei het volgende over de casting van Ackles:

"Als kind was het al mijn droom om Jensen Ackles aan het werk te houden. En die droom is nu uitgekomen. Jensen is een geweldige acteur, een fantastisch persoon, ruikt naar 'chocolate chip cookies', en ik beschouw hem als een broer. Als Soldier Boy, de allereerste superheld, zal hij zijn komische en dramatische kant laten zien. Ik kan niet wachten om weer met hem te werken, en een beetje 'Supernatural' naar 'The Boys' te brengen."

Soldier Boy is in de stripreeks een parodie op Captain America; net als Cap vocht hij mee in de Tweede Wereldoorlog en was hij de eerste wereldberoemde superheld.

Lees ook: Brute trailer 'The Boys' seizoen 2!

Bron: Jensen Ackles

Lees meer over: Jensen Ackles, Supernatural, The Boys, Karl Urban, Jack Quaid, Elisabeth Shue, Amazon Prime Video

Populair nieuws