'The Umbrella Academy' seizoen 3: Dit moet je weten

The Umbrella Academy seizoen 3: Dit moet je weten

Dit weten we al over de releasedatum, het plot en de terugkerende personages van de serie.

Jim Pedd, 17 augustus 2020 om 10:17

Het tweede seizoen van The Umbrella Academy is net klaar en dus is het wellicht tijd om even te kijken of er een derde seizoen komt en wat dat brengt. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over het mogelijke derde seizoen.
Op moment van schrijven heeft Netflix nog geen derde seizoen besteld. Toch hebben we goede hoop dat het zal gebeuren, want het eerste seizoen was een van de tien meest bekeken series op Netflix van 2019. Dat moet toch bijna wel gelden voor dit nieuwe seizoen?

Lees ook: 'The Umbrella Academy' seizoen 2: Wat betekent het einde?

Wanneer te zien
Als het derde seizoen besteld wordt, is het even de vraag wanneer het te zien zal zijn. Het eerste seizoen was op 15 februari 2019 te streamen op Netflix en het tweede op 31 juli 2020. Volgen we die logica, dan komen we ergens in de loop van oktober of november 2021 uit voor de derde reeks.

Lees ook: 'The Umbrella Academy' toont fanfavoriet personage

Maar helaas is niets hetzelfde door het coronavirus en is het echt de vraag of de opnames snel plaats kunnen vinden.

Wie keren er terug
Het is niet zeker wie er allemaal te zien zullen zijn in het derde seizoen van de serie, op de Hargreeves na. Dat zijn vermoedelijk in elk geval:
Ellen Page als Vanya
Aidan Gallaghar als Five
Tom Hopper als Luther
Robert Sheehan als Klaus
Emmy Raver-Lampman als Allison
David Castañeda als Diego
Colm Feore als Reginald
En natuurlijk is ook Justin H. Min weer te zien, maar ditmaal niet direct als Ben maar als een personage dat verbonden is aan The Sparrow Academy.

Lees ook: Spectaculaire openingsscène 'The Umbrella Academy' seizoen 2 vrijgegeven

Het verhaal
Aan het einde van het derde seizoen leek het erop dat The Handler dood was en dat de Commission hervormd zou worden. Maar Lila, de dochter van The Handler, is ontkomen en het zou zomaar kunnen dat zij zich uiteindelijk tegen de groep keert. Natuurlijk is het ook de vraag wat The Sparrow Academy precies is en hoe het gaat met de andere baby’s die geboren werden op de dag dat de Umbrella-kids ontstonden.

Lees meer over: The Umbrella Academy, Netflix

Populair nieuws