search
Nog meer Kardashians op Netflix vanaf 1 september!
Series / Nieuws

Nog meer Kardashians op Netflix vanaf 1 september!

Netflix voegt op 1 september nog 2 extra seizoenen toe van 'Keeping Up With The Kardashians'...

Eerder koos Netflix er reeds voor om de eerste twee seizoenen van de serie Keeping Up With The Kardashians online te plaatsen. Daar worden nu nog twee extra seizoenen aan toegevoegd.

Toen Netflix het verschijnen van de eerste twee seizoenen op haar streamingdienst aankondigde werd dat luidkeels toegejuicht door de vele fans van de familie Kardashian. De eerste twee seizoenen konden ook meteen rekenen op een uitstekende populariteit waardoor het slechts een kwestie van tijd leek vooraleer er nog meer seizoenen zouden gaan verschijnen. Dat is nu ondertussen ook door Netflix bevestigd. Vanaf 1 september staan ook seizoenen drie en vier van Keeping Up With The Kardashians online op de streamingdienst.

Nog meer reality-series
Reality-series blijken het sowieso opvallend goed te doen op Netflix. Zo kocht het bedrijf eerder ook reeds de uitzendrechten voor andere reality-reeksen zoals Below Deck en The Real Housewives.

In ieder geval, ben jij ook een fan van de familie Kardashian? Dan heb je vanaf 1 september 2020 alvast heel wat extra moois om te bekijken op Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen