search
Ook SBS pakt uit met een eigen (gratis!) streamingplatform
Series / Streaming-diensten

Ook SBS pakt uit met een eigen (gratis!) streamingplatform

Ze mogen zich op de Belgische markt opmaken voor de lancering van nog een extra streamingdienst...

Zenders VTM en VRT beschikken in België reeds over hun eigen streamingplatform. Aan dat rijtje wordt er nu nog een extra variant toegevoegd. Ook zenders VIER, VIJF en ZES komen namelijk op de proppen met een nieuwe streamingdienst.

SBS heeft bekend gemaakt dat op haar nieuwe streamingplatform alle programma's te bekijken zullen zijn van de zenders VIER, VIJF en ZES. Dit nieuws werd bevestigd door programmadirecteur Annick Bongers. Er zal geen abonnement moeten worden afgesloten voor het nieuwe platform, maar er zullen wel advertenties op worden getoond.

Op dit ogenblik is het zo dat er via de websites van de zenders reeds bepaalde programma's worden aangeboden. Alle content zal echter binnenkort worden gebundeld en worden toegevoegd aan de nieuwe streamingdienst.

Zenders krijgen ook nieuw jasje
Niet alleen is er de lancering van het SBS-streamingplatform, daarnaast zullen de zenders ook allemaal in een nieuw jasje worden gestopt. Alle zenders krijgen dan ook het voorvoegsel 'Play'. Dit is een merknaam die op vandaag reeds wordt gebruikt op het Play-platform van Telenet. Telenet is ook eigenaar van SBS waardoor ze daarin een goede mogelijkheid ziet om de merknaam extra kracht bij te zetten.

Wanneer SBS haar nieuwe streamingplatform precies zal lanceren is momenteel nog niet bekend. Verwacht wordt dat, dat wel nog dit jaar zal gebeuren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen