Nieuw op Netflix: 'Lucifer' seizoen 5A

Nieuw op Netflix: 'Lucifer' seizoen 5A

Het eerste deel van het vijfde seizoen van 'Lucifer' staat vanaf vandaag op Netflix...

Geoffrey Ketels, 21 augustus 2020 om 14:02

Fans konden hun geluk niet op toen Netflix alsnog een vijfde (en uiteindelijk ook zesde) seizoen aankondigde van de serie Lucifer. Het eerste deel van het vijfde seizoen is vanaf vandaag, vrijdag 21 augustus 2020 te bekijken op de streamingdienst!
In Lucifer volgen we in het bijzonder Lucifer Morningstar, het personage dat gespeeld wordt door Tom Ellis. Lucifer is de verpersoonlijking van de duivel die zijn leven in de hel heeft ingewisseld voor een aards bestaan in het prachtige Los Angeles. Op een zeker ogenblik beslist Lucifer om de knappe rechercheur Chloe Decker (gespeeld door Lauren German) te gaan helpen bij het oplossen van een reeks misdaden.

Gecancelled
Het is opvallend dat de kijkcijfers van de serie Lucifer er nooit echt in zijn geslaagd om Fox te overtuigen. De cijfers waren goed, maar niet buitengewoon. Het hoefde dan ook eigenlijk niet te verbazen dat Fox er op een zeker ogenblik voor koos om de stekker uit de reeks te trekken. Gelukkig zag Netflix wel nog potentieel in het verdere bestaan van de serie. Zij kondigde niet alleen een vijfde, maar ook nog een zesde seizoen aan.

Het vijfde seizoen zal in totaal 16 afleveringen tellen. Alleen de eerste 8 zijn vanaf vandaag te bekijken op Netflix. Wanneer de resterende 8 afleveringen zullen worden toegevoegd is voorlopig nog niet bekend. Wil je graag een voorsmaakje van het vijfde seizoen van deze hitserie? Bekijk dan even de onderstaande trailer!


Lees ook: Hoe de opnames voor het einde van 'Lucifer' seizoen 5 in de soep liepen

Lees meer over: Lucifer, serie, series, Netflix

Informatie over de serie: Lucifer

Populair nieuws