search
Corona nekt nieuw seizoen van 'Temptation Island'
Series / Nieuws

Corona nekt nieuw seizoen van 'Temptation Island'

In het voorjaar van 2021 zou normaal een nieuw seizoen verschijnen, maar dat gaat dus niet door...

Heel wat mensen zijn van fan van de reality-serie Temptation Island. In eerste instantie zou er in het voorjaar van 2021 een nieuw seizoen verschijnen, maar daar heeft het Coronavirus een stokje voor gestoken.

Het was de woordvoerster van SBS, namelijk Barbara Salomon die bekend heeft gemaakt dat zowel de nieuwe seizoenen van Temptation Island als Expeditie Robinson zijn geschrapt. Verschillende factoren zouden aan de basis liggen van deze beslissing. De woordvoerster benadrukte echter dat het vooral het Coronavirus is dat de grootste boosdoener is.

'Love Island' en 'Big Brother'
Betekent bovenstaande dat fans van realityprogramma's helemaal op hun honger zullen blijven zitten? Helemaal niet. Binnenkort start namelijk het nieuwe seizoen van Love Island. Bovendien keert ook Big Brother volgend jaar terug.

SBS bekijkt naar eigen zeggen wel de mogelijkheden om de opnames voor nieuwe seizoenen van Temptation Island en Expeditie Robinson vroeger in de loop van volgend jaar plaats te laten vinden. Mocht men daar in slagen bestaat er misschien een kans dat de nieuwe seizoenen nog in het najaar zullen worden uitgezonden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen