search
Humor: Jennifer Garner's schaamteloze huilbui door einde 'The Office'
Series / Celebrity

Humor: Jennifer Garner's schaamteloze huilbui door einde 'The Office'

De 'Alias'-actrice en 'The Office'-fan veegt bovendien haar tranen weg met een Dunder Mifflin-shirt.

Jennifer Garner heeft een heerlijk schaamteloze video van zichzelf opgenomen waarin ze in slow-motion al haar emoties laat gaan. Ze heeft net met haar kinderen de laatste aflevering van The Office gekeken en is - blijkbaar - erg geëmotioneerd!

"Het is gewoon leuk om te weten dat je nog steeds zoveel passie over iets kunt voelen", aldus de actrice na het afronden van de populaire comedyserie.

Lees ook: Deze grap uit 'The Office' kostte 60.000 dollar

"Mijn kinderen en ik hebben maandenlang op de bank gezeten om ons een weg te banen door 'Hoe zich te gedragen als volwassenen', ook bekend als 'The Office'. Blijkbaar zijn we gevoelige mensen - de finale raakte ons behoorlijk hard," schrijft ze bij haar video.

Bekijk op instagram


"Toen ik me zag dat ik per ongeluk mijn afscheidsgetuigenis in slowmotion had opgenomen, realiseerde ik me: dit is precies wat je maandag kan gebruiken."

In haar video draagt de actrice bovendien een Dunder Mifflin-shirt, waarmee ze haar tranen wegveegt.

"Misschien was een douche ook wel goed geweest. Maar het is gewoon fijn om te weten dat je nog steeds zoveel passie voor iets kunt voelen."

Het duurde niet lang voordat fans en beroemde vrienden meedoen en de hitcomedyserie bespreken. Jenna Fischer, die Pam Beesly speelde in de serie, reageert zelfs op Jennifer's Instagram.

"Oh dame!! Dit is de liefste en mooiste post," merkt Jenna op. "Ik gun je veel liefde en als je opnieuw wilt beginnen, [...] wij zitten midden in seizoen 3 en gaan ook helemaal los."

Lees ook: Krijgt dit populaire 'The Office'-personage een eigen serie?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen