search
Netflix lanceert 'Making the Witcher'
Series / Video/clip/featurette

Netflix lanceert 'Making the Witcher'

Nog meer Witcher-materiaal op onze favoriete streamingdienst en dit keer gaat het om een documentaire.

Netflix komt met een documentaire over het maken van The Witcher. Vandaag gaf men al een eerste trailer vrij hiervoor, die een eerste blik achter de schermen geeft. Het moge duidelijk zijn: de komende tijd pompt Netflix zoveel mogelijk gerelateerd aan de franchise de wereld in.

Vandaag is Making the Witcher vrijgegeven, een blik achter de schermen bij de opnames van de live-action verfilming van de gelijknamige boekenreeks. Zo biedt Netflix ons dus een boel informatie over hoe het allemaal in z'n werk ging om deze franchise tot leven te brengen op een passende manier.

Lees ook: Wat was het budget van Netflix-hit 'The Witcher'

32 minuten
De special duurt 32 minuten en hierin gaan verschillende cast- en crewleden in op "de geheimen achter de saga". Dat houdt bovenal in dat er gesproken wordt over het casten van de hoofdrollen, de choreografie voor de gevechten en perspectieven die gebruikt zijn om het verhaal te vertellen.

Lees ook: 'The Witcher' begint pas echt bij het tweede seizoen

Tot slot kijkt de special naar de visual effects en makup. Mooi is bijvoorbeeld een moment waarop er geoefend wordt voor het gevecht in de eerste aflevering tussen Geralt en Renfri. Hieronder de trailer! Nu te streamen op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen