search
Snoop Dogg en Martin Lawrence in politieke dramaserie 'Game'

Snoop Dogg en Martin Lawrence in politieke dramaserie 'Game'

Dit moet toch wel het meest onverwachte project van het jaar worden!

Zilko Tarici
Na eerder dit jaar te zijn herenigd met Jerry Bruckheimer voor het langverwachte Bad Boys for Life, zal Martin Lawrence opnieuw met de megaproducent werken aan de nieuwe politieke dramaserie Game, waarin Lawrence en Snoop Dogg de hoofdrollen zullen spelen.

De serie is gebaseerd op een verhaal dat werd bedacht door Lawrence, Dogg en Patrick Aison, en gaat over de twee beste vrienden Bobby en Dice (Lawrence en Dogg), die samen een zeer persoonlijk spel spelen met een aantal van de hoogst gepositioneerde politici in Amerika.

Aison, die het script van de pilot-aflevering schrijft, zal de serie samen met Lawrence, Littman, Kristie Anne Reed, Dogg, Ted Chung en Bruckheimer produceren voor CBS TV Studios. Het is nog onbekend op welk platform de serie uiteindelijk beschikbaar zal worden gesteld.

Een comeback van Lawrence
Game betreft de eerste grote tv-rol van Lawrence sinds Partners, een serie die in 2014 na slechts een seizoen werd geschrapt. Daarvoor speelde Lawrence vijf seizoenen de hoofdrol in de in Amerika razend populaire sitcom Martin. Met Game wilt hij het nu over een hele andere boeg gooien. Ondertussen werkt hij ook aan een vierde Bad Boys-film.

Aanbevolen artikelen