search
'His Dark Materials'-trailer toont episch tweede seizoen
Series / Trailer

'His Dark Materials'-trailer toont episch tweede seizoen

His Dark Materials toont ons een behoorlijk gaaf en opwindend tweede seizoen!

Er broeit iets in de eerste trailer voor het tweede seizoen van His Dark Materials. We horen diverse personages vertellen dat er duistere tijden aankomen, dat de wereld verandert. En dat de great war eraan zit te komen.

De eerste beelden van het tweede seizoen zien er weer fantastisch uit, net als de eerste reeks, en weten weer heel erg de sfeer van de boeken te vangen. Dat belooft dus wel wat voor His Dark Materials, dat dit jaar nog verder zal gaan op HBO en de BBC.

Lees ook: 'His Dark Materials' seizoen 2: Dit moet je weten

His Dark Materials
De eerste beelden van dit tweede seizoen zien er behoorlijk duister uit. Bovendien lijkt het erop dat de serie veel meer actie bevat in dit nieuwe seizoen, waar de eerste reeks toch relatief rustig was en voortkabbelde. Dat is nu dus anders.

Lees ook: 'His Dark Materials' krijgt ook derde seizoen!

In de show volgen we Lyra, die vorig seizoen meereisde met Asriel naar het onbekende. In een vreemde en mysterieuze, verlaten stad, leert ze meer over het lot en ontmoet ze Will - een jongen uit onze wereld op de vlucht voor zijn verleden. In de tussentijd probeert Mrs. Coulter Lyra te vinden en broeit de oorlog.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen