search
Eerste blik op vampierserie 'The Strain'
Series / Foto's

Eerste blik op vampierserie 'The Strain'

Ook zien we de eerste foto's van 'Fargo'.

Hieronder kun je de eerste blik op twee nieuwe televisieseries bekijken. Allereerst hebben we The Strain, een science fiction thriller van Guillermo del Toro en Chuck Hogan. Daarnaast is er een blik op de serie Fargo, die gebaseerd is op de gelijknamige film van de Coen Brothers.


The Strain draait om Dr.Ephraim Goodweather (Corey Stoll), die leiding geeft aan een team van specialisten. Zij vechten tegen een mysterieuze virusuitbraak die alle tekenen van het vampiersyndroom draagt. De infectie verspreidt zich nadat een vliegtuig landt op JFK. Aan boord is vrijwel iedereen dood, op een paar overlevenden na. Terwijl het virus zich verspreidt, is het aan Dr. Goodweather en zijn team om de mensheid te redden. Op de eerste van de foto's hieronder zie je het beruchte vliegtuig.





Fargo heeft de film van de Coen Brothers als inspiratiebron, en draait om een aantal verschillende personages, waaronder de verzekeringsverkoper Lester Nygaard (Martin Freeman). Zijn leven wordt een stuk ingewikkelder als hij het pad van Lorne Malvo (Billy Bob Thornton) kruist.




Aanbevolen artikelen