Seizoenen vier en vijf 'Sherlock' al uitgedacht

Steven Moffat gelooft dat het 't de beste seizoenen tot nu toe worden.

Jim Pedd, 09-01-2014 16:19

Komende zondag is het derde seizoen van Sherlock alweer voorbij, slechts elf dagen nadat het teruggekeerd is. Toch hebben we alvast wat goed nieuws. Steven Moffat en Mark Gatiss hebben de komende twee seizoen van de detective al uitgedacht. En Moffat noemt het hun beste materiaal tot nu toe.
"Ik vind het best spannend. Zonder reden zijn Mark en ik bovenop de productiebus van Sherlock gaan zitten, en daar hebben we uitgedacht wat we in de toekomst kunnen doen," vertelde Moffat. Hij deed dat tijdens de Bafta-screening van de laatste aflevering van het derde seizoen, His Last Vow.

"En toen hebben we het volledige vierde en vijfde seizoen uitgedacht. Dus we hebben plannen," ging Moffat verder. "Maar die zijn niet zo van, 'Laten we de wereld opblazen, of de beroemdste acteur ooit casten', maar eerder: 'Wat voor spannende twists kunnen we hieraan toevoegen?' En ik denk dat we een paar fantastische ideeën hebben!" Om te concluderen met: "De ideeën die we die dag hadden, ik denk dat ze tot de beste tot nu toe behoren."

Komende zondag om 21:30 is His Last Vow op BBC One te zien. Een dossier leidt Sherlock (Benedict Cumberbatch) in een langlopend conflict met de Napoleon van chantage, Charles Augustus Magnussen (Lars Mikkelsen). Maar hoe versla je een tegenstander die de persoonlijke zwakte van elke persoon in de Westerse wereld kent? Hieronder zie je nog een tv-spot voor de aflevering.


Bron: Radio Times

Lees meer over: sherlock, benedict cumberbatch, martin freeman, lars mikkelsen, steven moffat, mark gatiss

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-ster had nog nooit van serie gehoord

'Doctor Who'-ster had nog nooit van serie gehoord

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in