search
Langverwachte Stephen King-serie 'The Stand' komt eind dit jaar!
Series / Nieuws

Langverwachte Stephen King-serie 'The Stand' komt eind dit jaar!

Eindelijk weten we (ongeveer) wanneer we de langverwachte boekverfilming kunnen verwachten!

ViacomCBS heeft laten weten de streamingdienst CBS All Access (niet beschikbaar in Europa) een flinke opfrisbeurt te gaan geven door series van BET, Comedy Central, MTV en Nickelodeon aan zijn arsenaal toe te voegen. In totaal gaat het over zo'n 70 extra series met meer dan 3500 afleveringen

Lees ook: Eindelijk: eerste foto's uit Stephen Kings 'The Stand'!

Niet heel spannend dit nieuws natuurlijk, maar het persbericht van ViacomCBS bracht ook op slinkse wijze naar buiten dat de langverwachte Stephen King-verfilming The Stand eind 2020 naar de streamingdienst komt! Daar was een hoop onduidelijkheid over, maar King-fans kunnen dus hun hart ophalen. Een exacte datum is echter nog niet onthuld. Het is overigens nog onduidelijk waar we de serie in Nederland kunnen bekijken.

Een toepasselijk verhaal voor 2020
Het is opmerkelijk te noemen dat de opnames van The Stand net voor de coronacrisis werden afgerond. Centraal staat namelijk een wereld waarvan de mensheid zo'n beetje helemaal weggevaagd wordt door een virus... Daarop breekt een strijd tussen goed en kwaad uit. Het goede wordt beschermd door de 108-jarige Mother Abagail en een handjevol overlevenden. Hun ergste nachtmerries komen uit in de vorm van Randall Flagg, een man met een dodelijke glimlach en grote krachten.

Lees ook: Stephen King schrijft nieuw einde voor miniserie 'The Stand'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen