Stephen Amell bedenkt andere naam voor het Arrowverse

Stephen Amell bedenkt andere naam voor Arrowverse

Ga maar niet mee met het The CWverse, moet hij gedacht hebben.

Jim Pedd, 4 september 2020 10:58

The CW heeft laatst bedacht dat het Arrowverse een andere naam moet krijgen. Arrow, de serie waar het allemaal mee begon, is immers gestopt. En dus is het tijd voor een andere naam. Die werd nogal slap het The CWverse. Nu heeft acteur Stephen Amell een veel betere suggestie.
Op Twitter schrijft Amell dat het wat hem betreft het Berlantiverse moet heten. Daarmee verwijst hij naar Greg Berlanti, de producent van alle Arrowverse-series van The CW. Hij levert ons elke serie die er te zien is rond DC comics, waaronder in de toekomst ook twee series voor streamingdienst HBO Max.

Lees ook: Het Arrowverse bestaat niet meer

Niet gek
Het idee van Amell om de boel het Berlantiverse te noemen is helemaal niet gek. Tegelijk voelde de acteur er eerder iets voor om het gewoon het Arrowverse te blijven noemen. In het verleden gaf hij dat aan fans mee namelijk.

Lees ook: Hoe gaat 'The Flash' om met ontslag van deze acteur?

“Ik denk dat zodra wij klaar zijn met onze serie, Grant (Gustin) als Barry Allen het centrale punt in het universum wordt,” vertelde Amell toen. “Maar ga het niet ineens het Flashverse noemen, houd het gewoon bij het Arrowverse. Want je weet het: wij waren er eerst!”


Lees meer over: Arrowverse, The CWverse, Berlantiverse, Arrow, The Flash, Stephen Amell, Greg Berlanti, DC

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws