'Avatar: The Last Airbender'-vervolg is mogelijk!

'Avatar: The Last Airbender'-vervolg is mogelijk!

Daar staan de twee bedenkers van de animatieserie en het fictieve universum voor open.

Jim Pedd, 4 september 2020 om 12:04

Avatar: The Last Airbender-bedenkers Michael DiMartino en Bryan Konietzko denken dat een vervolg mogelijk is.
De twee vertrokken onlangs bij Netflix, waar ze een live-action versie van hun serie mochten maken. Polygon vroeg hen naar de toekomst van de franchise en wat DiMartino betreft, si die er zeker. Sterker nog, hij denkt dat er meer materiaal mogelijk is.

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender': Zo veranderde de wereld

Een vervolg?
“We hebben heel veel zaadjes geplant tijdens het maken van onze twee series, en hebben ook in de graphic novels behoorlijk wat openingen gelaten die verkend en uitgebreid kunnen worden. Het Avatar-universum is een grote plek en heeft een lange geschiedenis, dus er is veel potentieel voor nieuwe verhalen,” vertelde het duo.

Het is dus even wachten wat de toekomst precies voor ons in het verschiet heeft, maar duidelijk is wel dat het niet bij twee animatieseries hoeft te blijven. Nog een vervolg of gewoon een spin-off zou tot de opties moeten behoren, als we dit statement mogen geloven.

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender'-acteur verliest vertrouwen in Netflix

Natuurlijk kregen we al een vervolg op de serie met The Legend of Korra, maar het moge duidelijk zijn dat dit dus zomaar eens niet het eerste zou kunnen zijn.

Bron: Polygon

Lees meer over: Avatar The Last Airbender, Avatar, Michael Dante DiMartino, Bryan Konietzko

Populair nieuws