Opnames 'Chucky' opnieuw getroffen door coronacrisis

Opnames 'Chucky' getroffen door coronacrisis

De coronacrisis treft iedereen, zelfs moordlustige poppen met zwartgallige humor!

Zilko Tarici, 5 september 2020 12:11

Hoewel veel producties ondanks de coronacrisis gewoon doorploeteren, meldt Deadline vandaag dat we nog even moeten wachten op de terugkeer van de moordende pop Chucky.
Lees ook: Teaser trailer 'Chucky'!

De productie van USA Network en Syfy is namelijk verplaatst naar 2021 door de pandemie. De opnames van de serie hadden eigenlijk dit najaar moeten beginnen in Toronto, maar nu zullen ze pas ergens in de eerste helft van 2021 plaatsvinden.

Er is een zilveren randje, want de serie zou altijd pas volgend jaar worden uitgezonden. De producenten hopen dan ook dat Chucky ondanks de vertraging op tijd af zal zijn. De serie wordt gemaakt door franchise-bedenker Don Mancini en Channel Zero-meesterbrein Nick Antosca. Brad Dourif zal opnieuw de stem verzorgen van de bezeten pop.

Chucky krijgt meer te doen
Tijdens een interview met SyFy Wire van een tijdje terug, liet Mancini een paar nieuwe details over de serie vallen, waaronder het feit dat de pop meer te doen krijgt dan ooit tevoren:

"Het is belangrijk dat Chucky nieuwe wapens, nieuwe doelen, nieuwe slachtoffers en nieuwe strategieën krijgt. Chucky heeft in de serie een heel ander doel dan eerder en het is iets dat aansluit bij de hedendaagse samenleving."

Lees ook: Nieuwe details bekend aanstaande 'Chucky'-serie

Bron: Bloody Disgusting

Lees meer over: Chucky, Childs Play, Brad Dourif, Don Mancini, Jennifer Tilly

Populair nieuws