'Fear the Walking Dead' onthult bijna dode [...]

'Fear the Walking Dead' onthult bijna dode [...]

Morgan lijkt er echt niet heel goed aan toe op deze nieuwe foto van het zesde seizoen.

Jim Pedd, 7 september 2020 08:04

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er is weer een nieuwe foto online verschenen van het zesde seizoen van Fear the Walking Dead. Die laat een bijna dode Morgan zien, precies zoals we al hadden gedacht na de laatste trailer van de serie, evenals de onheilspellende poster die online werd gezet.
Fear the Walking Dead gaat redelijk snel verder, namelijk per 11 oktober. Dat is een gebeurtenis die we voor de zomer hadden verwacht, maar zoals bekend gooide het coronavirus roet in het eten. Maar nu komt de serie er eindelijk en is het lot van Morgan de hamvraag.

Lees ook: Onheilspellende promo 'Fear the Walking Dead' seizoen 6

Hij leeft nog
Duidelijk uit de beelden die zijn vrijgegeven, is in elk geval dat Morgan nog leeft. Maar het personage heeft bloedrode ogen die er niet heel goed uitzien. En daarom lijkt het erop dat hij in levensgevaar is en misschien het zesde seizoen niet levend afmaakt.

Lees ook: 'Fear the Walking Dead'-poster maakt Morgan tot iets bizars

Sterker nog: in het seizoen zal Ginny een mysterieuze premiejager inhuren om Morgan ook echt te doden. Tegelijk heeft de leidster van de Pioneers het zwaar, want een gloednieuwe groep gemaskerde schurken (of bondgenoten) voegt zich bij het feest.


Bron: screenrant

Lees meer over: Fear the Walking Dead, Morgan, Lennie James

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws