'Game of Thrones'-actrice en ex-Bondgirl Diana Rigg overleden

'Game of Thrones'-actrice Diana Rigg overleden

Actrice Diana Rigg is op 82-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker...

Door redactie, 14 september 2020 om 11:57

De bekende actrice Diana Rigg die eerder door het leven ging als bondgirl en recent nog te zien was in de HBO-hitserie Game of Thrones is overleden. De actrice werd 82 jaar.
Diana Rigg werd in eerste instantie natuurlijk bekend als wondermooie bondgirl in de James Bond-film On Her Majesty's Secret Service. Bovendien was ze in een meer recent verleden nog te zien in Game of Thrones waarin ze de rol van Olenna Tyrell op zich nam. De actrice verscheen voor het eerst in het derde seizoen van de serie en maakte ook haar opwachting in seizoenen vier, vijf, zes en zeven.

Lees ook: Ook deze 'Game of Thrones'-acteur vond het einde teleurstellend

The Avengers
Wanneer we nog wat verder teruggaan in de tijd kunnen we ook vaststellen dat Rigg te zien was in de serie The Avengers tussen 1965 en 1968. In maart van dit jaar raakte bekend dat de actrice was gediagnosticeerd met kanker.

In een reactie op het overlijden heeft de agent van Rigg bekend gemaakt dat ze vredig thuis is gestorven in de aanwezigheid van haar familie. De familie vraagt om hun privacy te respecteren in deze moeilijke tijd. De enige dochter van Rigg, namelijk actrice Rachael Stirling deelde in een emotionele verklaring mee dat haar moeder de laatste maanden van haar leven heeft doorgebracht in alle liefde. Stirling gaf tot slot nog mee dat ze vol trots terugkijkt op het mooie parcours dat haar moeder heeft afgelegd.

Lees ook: 'Game of Thrones'-ster beschuldigt makers van seksisme

Lees meer over: Game of Thrones, serie, HBO, series, Diana Rigg

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws