Slecht nieuws voor 'The Walking Dead'-fans van Negan

Slecht nieuws voor The Walking Dead-fans van Negan

Voorlopig wordt er in elk geval niet gewerkt aan een serie rond Negan of rond Maggie.

Jim Pedd, 13 september 2020 om 12:12

AMC kijkt naar verschillende mogelijkheden voor spin-offs van The Walking Dead. Een van de series die in elk geval gemaakt wordt, draait om de personages Daryl en Carol. En er komt een serie die ons op zichzelf staande verhalen gaat vertellen.
Maar wat we niet gaan krijgen, horen we nu, is een serie rond de populaire personages Maggie en Negan. Volgens Deadline zijn er meer series rond The Walking Dead in de maak en hoort daar geen serie bij over Negan en Maggie. Wel zijn AMC en maker Scott Gimple in gesprek over “een aantal andere nieuwe en innovatieve projecten in het The Walking Dead-universum”.

Lees ook: Waarom 'The Walking Dead' stopt met seizoen 11

Heel veel series
Het is de hoop van AMC om de The Walking Dead-franchise nog lang in leven te houden. Naast een tiende en elfde seizoen van de moederserie, krijgt de eerste spin-off Fear the Walking Dead ook zesde seizoen.

Lees ook: Vijfde 'The Walking Dead'-serie op komst!

En dan komen er nog twee seizoenen van de serie The Walking Dead: World Beyond. Los daarvan zijn er nu dus nog eens twee series in de maak, eentje over Daryl en Carol en Tales of the Walking Dead.

Bron: Deadline

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Spinoff

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws