search

Ons nieuws van zondag 13 september 2020

Geraldine Kemper zonder topje op het strand
Series / Hunks

Geraldine Kemper zonder topje op het strand

Ze staat er lekker bij op het strand zonder topje, op een nieuwe foto op haar Instagram!

Geraldine Kemper plaatste een nieuwe foto op haar Instagram, waarop je haar topless kan zien. Natuurlijk mogen vrouwentepels niet te zien te zijn op Instagram en dus heeft ze de foto voor een deel zwart moeten kalken.

Kemper is op dreef op dit moment, want de alleskunner plaatste eerder al een video van Van Gils, waarin je haar in bijzonder sexy lingerie kan zien. En nu staat ze dus halfnaakt met een stel vriendinnen op het strand.

Geraldine Kemper
Kemper brak dik tien jaar geleden door met het programma Sterretje Gezocht. Dat werd door BNN gemaakt, waarin we te zien kregen hoe verschillende mannen en vrouwen zich presenteerden om voor BNN aan de slag te mogen. Kemper wist zichzelf meteen op de kaart te zetten door in haar bikini voor de jury te verschijnen.

Het heeft haar geen windeieren gelegd, want Kemper werkt nu voor RTL van John de Mol, waar ze heel wat programma's mag doen.

Bekijk de foto van Geraldine Kemper op haar Instagram.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon Prime Video voegde deze nieuwe series toe
Series / Streaming-diensten

Amazon Prime Video voegde deze nieuwe series toe

Amazon Prime Video komt met een hele rits nieuwe series afgelopen week.

Amazon Prime Video voegde een hele rits nieuwe films toe. Op serievlak is het deze week iets rustiger, maar we mogen alsnog niet klagen.

We zetten in dit artikel voor je op een rij wat er allemaal nieuw toegevoegd is.
THE BOYS S02E04: Deze nieuwe aflevering verscheen op Prime Video en zet het verhaal van de slechtste superhelden van de wereld snel door.
En dan is er nog een rits nieuwe seizoenen.

PRIME REWIND: INSIDE THE BOYS (1 seizoen): Deze talkshow draait om het tweede seizoen van de Amazon-serie en zit vol gsten die achter de schermen kijken.
MIA AND ME (3 seizoenen): Een serie rond Mia, een meisje dat woont in een wereld vol elfjes, eenhoorns en draken.
YOU ARE WANTED (2 seizoenen): Lukas Franke wordt het doelwit van hackers, wat zorgt dat hij wordt neergezet als een terrorist. Hij moet ontsnappen en zijn onschuld bewijzen.
DORORO (1 seizoen): Deze serie draait om Lord Daigo Kagemitsu die een pact sluit met twaalf demonen. Dat zorgt voor bizarre momenten.
BABYLON (1 seizoen): Iedereen weet dat het leven goed is. Maar wat als bewezen wordt dat dit helemaal niet klopt?
CHI'S LEUKE AVONTUUR (2 seizoenen): Chi is een leuke en speelde kitten met veel energie, die hel heel leuk heeft.
HARROW (2 seizoenen): Deze serie draait om forensisch patholoog Daniel Harrow. Hij lost de moeilijkste zaken op, maar als een geheim uit zijn verleden zich dreigt te onthullen, heeft hij al zijn kennis en ervaring nodig om een misdaad geheim te houden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead: World Beyond' geneest de zombies mogelijk
Series / Trailer

'The Walking Dead: World Beyond' geneest de zombies mogelijk

The Walking Dead: World Beyond zou zomaar eens een geneesmiddel kunnen brengen.

The Walking Dead: World Beyond heeft misschien een geneesmiddel voor de zombieplaag die de wereld teistert. We horen een aantal van de hoofdpersonen in de spin-off vertellen dat er een geneesmiddel gemaakt wordt voor het virus.

Zussen Iris en Hope gaan vergezeld door hun vrienden Elton en Silas weg van de veilige gemeenschap waar ze in Nebraska wonen op een reis van 1700 kilometer naar New York City. Daar is de vader van de twee zussen, Dr. Leo Bennett, aan het werk aan een geneesmiddel voor het zombievirus dat al een decennium de wereld overheerst.

Lees ook: Gaat de nieuwe 'Walking Dead' stiekem al iets over Rick vertellen?

Een geneesmiddel
"Onze vader deelt zijn kennis, zodat er een geneesmiddel komt," zegt Iris in de nieuwste trailer. Maar als Dr. Bennett een noodsignaal naar zijn dochters stuurt reizen de vier vrienden voor het eerst voor de gevaarlijke buitenwereld.

Lees ook: Niemand vond de oorspronkelijke titel van 'The Walking Dead: World Beyond' een goed idee

De kinderen worden in de tussentijd bedreigd door Elizabeth Kublek, de leider van de Civic Republic Military die iets te maken heeft met de mysterieuze dood van Rick Grimes. En de organisatie werkt aan een manier om de zombieplaag te genezen en "de toekomst en de wereld die we ooit hadden op te bouwen".

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Slecht nieuws voor 'The Walking Dead'-fans van Negan
Series / Nieuws

Slecht nieuws voor 'The Walking Dead'-fans van Negan

Voorlopig wordt er in elk geval niet gewerkt aan een serie rond Negan of rond Maggie.

AMC kijkt naar verschillende mogelijkheden voor spin-offs van The Walking Dead. Een van de series die in elk geval gemaakt wordt, draait om de personages Daryl en Carol. En er komt een serie die ons op zichzelf staande verhalen gaat vertellen.

Maar wat we niet gaan krijgen, horen we nu, is een serie rond de populaire personages Maggie en Negan. Volgens Deadline zijn er meer series rond The Walking Dead in de maak en hoort daar geen serie bij over Negan en Maggie. Wel zijn AMC en maker Scott Gimple in gesprek over "een aantal andere nieuwe en innovatieve projecten in het The Walking Dead-universum".

Lees ook: Waarom 'The Walking Dead' stopt met seizoen 11

Heel veel series
Het is de hoop van AMC om de The Walking Dead-franchise nog lang in leven te houden. Naast een tiende en elfde seizoen van de moederserie, krijgt de eerste spin-off Fear the Walking Dead ook zesde seizoen.

Lees ook: Vijfde 'The Walking Dead'-serie op komst!

En dan komen er nog twee seizoenen van de serie The Walking Dead: World Beyond. Los daarvan zijn er nu dus nog eens twee series in de maak, eentje over Daryl en Carol en Tales of the Walking Dead.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Jack Ryan' levert prima actie [Blu-ray]
Series / Blu-ray Review

'Jack Ryan' levert prima actie [Blu-ray]

Na meerdere films is er nu een tv-serie met A Quiet Place-acteur John Krasinski.

Gemaakt door: Carlton Cuse | Graham Roland | Cast: John Krasinski (Jack Ryan), Wendell Pierce (James Greer), John Hoogenakker (Matice), Abbie Cornish (Cathy Mueller), Ali Suliman (Suleiman), Dina Shihabi (Hanin) e.a. | Uitzending serie: 2018 - heden | Tv-zenders: Amazon Prime Video

In het verleden zagen we het personage Jack Ryan al in actie in films als The Hunt for Red October (1990), The Sum of All Fears (2002) en Jack Ryan: Shadow Recruit (2014) en sinds 2018 heeft hij ook zijn eigen serie op Amazon Prime Video. Het is A Quiet Place-acteur/regisseur John Krasinski die de titelrol speelt en een derde seizoen moet er binnenkort gaan komen.

Onlangs verscheen het tweede seizoen van de serie rond het personage van Tom Clancy via Universal Pictures op Blu-ray. Hieronder de trailer, gevolgd door de synopsis.



In het tweede seizoen wordt er een verdacht pakket ontdekt in het oerwoud van Venezuela. CIA-agent Jack Ryan sluit aan bij zijn oude baas James Greer en Mike November. Als Jack op het punt staat om een samenwerkingscomplot te ontrafelen, slaat de president van Venezuela terug met een tegenaanval, die op Jack persoonlijk gemunt is. Dit leidt Jack en zijn collega's op een wereldwijde missie die zich afspeelt in de Verenigde Staten, Groot Brittannië, Rusland en Venezuela.



Uitgave: Jack Ryan - Seizoen 2 | Aantal discs 2 x Blu-ray | Afleveringen: 8 x gem. 50 minuten | Beeld: 16 x 9 (1.78 : 1) | Geluid: o.a. Engels Dobly Atmos | Ondertitels: Nederlands | EAN: 5053083218485 | Release: augustus 2020 | Met dank aan: Universal Pictures

De twee schijven van deze Blu-ray uitgave van Jack Ryan zitten vastgeklikt in een blauwe Blu-ray keepcase. In de hoes staan de titels per disc aangegeven, inclusief Engelstalige synopsissen. Nette uitgave.

Beeld en geluid
Ondanks dat de serie best goed is ontvangen, is deze niet zo enorm populair. Zeker niet in Nederland. Daarom is het ergens wel opvallend dat de serie op Blu-ray verschijnt. Dit is uiteraard voor de liefhebbers van de serie en de beste beeld kwaliteit erg fijn.

De uitgave laat ook een zeer goed High Def-beeld zien en dat is ook te danken dat er niet teveel afleveringen op de schijven zijn geperst. De geluidstrack is Dolby Atmos (Dolby TrueHD 7.1) en dat zorgt uiteraard voor een optimale geluidskwaliteit. De muziek komt van Ramin Djawadi, die onder meer werkt(e) aan Warcraft, Westworld en The Eternals.

Bonusmateriaal
Het bonusmateriaal blijft beperkt tot enkele verwijderde scènes en dat is wel erg karig en jammer. Er zijn vast meer mensen die wat meer hadden willen weten over de serie en de rol van John Krasinski.

Seizoen 3 onderweg!
In februari 2019 werd het derde seizoen al aangekondigd, maar er is nog niets duidelijk over de release. Ook een trailer is nog niet verschenen. Dit komt uiteraard door de coronacrisis en mocht het lukken de opnames af te ronden in kwartaal vier, dan kunnen we de serie waarschijnlijk in de eerste maanden van 2021 verwachten.

Lees ook: Veel actie in trailer voor tweede seizoen 'Jack Ryan' met John Krasinski (The Office)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De 'Friends'-acteurs verdienen gestoord veel geld
Series / Featured

De 'Friends'-acteurs verdienen gestoord veel geld

Het is nog altijd bijzonder hoeveel geld ze elk jaar betaald krijgen voor hun werk aan de serie.

De hoofdrolspelers van Friends behoorden toen de serie nog gemaakt werd, al tot de best verdienende acteurs en actrices van de filmwereld. En nog altijd verdienen ze goed aan de serie. De site Screen Rant zette op een rij hoeveel precies.

De serie was een decennium te zien en werd tussen september 1994 en 2004 gemaakt. Er kwamen tien seizoenen en in totaal 236 afleveringen. De zes hoofdrolspelers, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courtney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow en Matt LeBlanc verdienen er nog bakken geld aan.

Lees ook: 'Friends'-reünie krijgt weer een fikse tegenslag te verwerken

Steeds meer geld
Tijdens het eerste seizoen verdienden de zes acteurs allemaal 22.500 dollar per aflevering. Het seizoen daarna kreeg een deel van hen 40.000 dollar, wat tot onvrede leidde. Daarop werd er voor het derde seizoen onderhandeld en wilde iedereen hetzelfde betaald krijgen. Dat leidde tot de volgende bedragen per acteur, per aflevering en per seizoen:
Seizoen 3: 75.000 dollar
Seizoen 4: 85.000 dollar
Seizoen 5: 100.000 dollar
Seizoen 6: 125.000 dollar
Seizoen 7 en 8: 750.000 dollar
Seizoen 9 en 10: 1 miljoen dollar
Gooi je dat op een hoop, dan blijkt dat de castleden per persoon in totaal 88.940.000 dollar kregen.

Lees ook: 'Friends'-reünie wordt niet wat je had verwacht

Nog altijd hoge inkomsten
En nog altijd krijgen ze hoge royalty's voor de serie. Ze krijgen volgens USA Today in totaal 20 miljoen dollar per jaar betaald, per persoon. Dat komt door de royalty's die ze onderhandeld hebben met Warner Bros., die neerkomen op 2 procent van de inkomsten uit herhalingen. Warner Bros. zou maar liefst 1 miljard dollar per jaar verdienen aan de serie.

Lees ook: Voorpret voor de 'Friends'-reünie met Aniston en Kudrow

Maar nu de castleden weer terugkeren voor een revival, gaan ze al helemaal veel verdienen. HBO Max werkt namelijk aan een speciale aflevering met de acteurs. Daarvoor krijgen ze 2,5 miljoen dollar per persoon betaald.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.