'Doom Patrol' krijgt derde seizoen!

'Doom Patrol' krijgt derde seizoen!

HBO Max geeft Doom Patrol straks een derde seizoen. Gelukkig maar, na die cliffhanger!

Jim Pedd, 14 september 2020 10:18

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het tweede seizoen van Doom Patrol eindigde met een gigantische cliffhanger. De meest vreemde helden van DC Comics waren namelijk bedekt met wax door de Candlemaker. En alleen Dorothy kon het nog opnemen tegen de angstaanjagende schurk.
Het lot van het team is dus nog niet zeker. Maar fans kunnen gerust zijn: er komt namelijk een derde seizoen. Dat zal exclusief op HBO Max te zien zijn en brengt ons een heel verhaal.

Lees ook: The SeX-Men in trailer 'Doom Patrol' seizoen 2

Naar HBO Max
“Doom Patrol ging naar HBO Max en nam een diepe, gepassioneerde fanbase mee en is een van de meest geliefde Max Originals op het platform,” aldus contentbaas Sara Aubrey. “De serie past goed binnen ons aanbod en we zijn blij dat we de serie een derde seizoen kunnen geven, zodat de boel met zijn unieke verhalen critici en fans plezier zal blijven doen.”

Lees ook: Bizarre trailer DC-serie 'Doom Patrol' seizoen 2

We volgen straks dus weer een bizarre groep superhelden: Robotman, Negative Man, Crazy Jane, Elasti-Woman en Cyborg, die de wereld moeten redden. Ook al zijn ze dus niet geliefd. In Nederland kan je de serie op Amazon Prime Video streamen.

Lees meer over: Doom Patrol, HBO Max, derde seizoen

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws