'The Fresh Prince of Bel-Air'-landhuis geopend voor overnachting via Airbnb!

Voor één nacht prins van Bel Air

Ter ere van de reünie maken fans kans om voor één nacht prins van Bel-Air te zijn

Door redactie, 15 september 2020 om 22:27

Het platform Airbnb heeft in samenwerking met The Fresh Prince of Bel-Air aangekondigd dat het landhuis in de sitcom voor de eerste keer ooit open is voor bezoekers. Fans uit de omgeving van Los Angeles kunnen een verblijf van één nacht in het huis boeken met toegang tot de luxueuze vleugel ooit bewoond door het personage van Will Smith in de show.
Volgens de advertentie, geschreven vanuit het perspectief van Will, genieten gasten van "mijn slaapkamer (geweldig voor dutjes), een complete badkamer, het zwembad, een buitenlounge en de eetkamer kamer (natuurlijk geweldig om te eten)."

Er zijn ook andere extraatjes, zoals Air Jordans, toegang tot Will's kast, draaitafels en gratis maaltijden 'geserveerd op zilveren schalen'. Je wordt zelfs virtueel verwelkomd door DJ Jazzy Jeff en (op veilige afstand) de conciërge van het herenhuis.

Smith, die onlangs het 30-jarig jubileum van de show vierde, postte ook over deze bijzondere kans."OOOO!! Jullie denken allemaal dat we het @freshprince-huis moeten verhuren?? We zorgen ervoor dat het gebeurt met het team van @airbnb !! #FreshPrince30th", schrijft de acteur bij de foto van hem en Jazzy Jeff buiten het landhuis (die is ironisch genoeg niet in Bel Air, maar in het nabijgelegen Brentwood).

Lees ook: Eerste blik op terugkeer 'The Fresh Prince of Bel Air'!

Eerder deelde Smith al foto's van de komende HBO Max-reünie van de sitcom en van een interview met Hubert. Janet Hubert speelde oorspronkelijk tante Vivian in de show.

Het gesprek van Hubert en Smith zal verschijnen tijdens de reünie, waar ook hun Fresh Prince-costars Alfonso Ribeiro, Tatyana Ali, Karyn Parsons, Joseph Marcell, Daphne Maxwell Reid en DJ Jazzy Jeff aan meedoen.

De special wordt omschreven als "een grappige en oprechte avond vol muziek, dans en speciale verrassingsgasten, ter ere van de serie die zes seizoenen en 148 afleveringen duurde".

Lees ook: Remake 'The Fresh Prince of Bel-Air' komt eraan!

Bron: Entertainment Weekly

Lees meer over: Will Smith, Fresh Prince of Bel Air

Informatie over de serie: The Fresh Prince of Bel-Air

Populair nieuws