search
Alle grote regisseurs 'The Mandalorian' bekend
Series / Nieuws

Alle grote regisseurs 'The Mandalorian' bekend

Opnieuw zijn het grote regisseurs die de afleveringen van The Mandalorian hebben geregisseerd.

Eerder deze week verscheen de eerste trailer voor het volgende seizoen van The Mandalorian online en daarin waren een aantal gave beelden te zien. De acht nieuwe afleveringen zijn geregisseerd door een aantal opvallend grote namen uit Hollywood.

Lees ook: Eerste trailer 'The Mandalorian' seizoen 2!!

De namen van de regisseurs van de nieuwe afleveringen van de Star Wars-serie The Mandalorian staan hieronder. Enkele van de namen waren ook betrokken bij het eerste seizoen.

- Jon Favreau
- Dave Filoni
- Bryce Dallas Howard
- Rick Famuyiwa
- Carl Weathers
- Peyton Reed
- Robert Rodriguez

Grote namen achter de schermen!
Favreau is de showrunner en heeft nu dus ook een aflevering geregisseerd. Filoni, Howard en Famuyima regisseerden ook afleveringen van het eerste seizoen en Weathers was te zien in seizoen één. Ant-Man regisseur Reed is een nieuwkomer, evenals Rodriguez die recent nog de film Alita: Battle Angel opleverde.

Lees ook: Gave foto's 'The Mandalorian' met vrouwelijke Mandalorian

Taika Waititi is dus niet terug achter de schermen, maar hij keert op den duur wel terug voor een Star Wars-film. Ook Deborah Chow is niet terug. Zij regisseert de miniserie rond Obi-Wan Kenobi, die over een tijdje op Disney+ moet verschijnen. The Mandalorian seizoen 2 start op vrijdag 30 oktober.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen