search
'Undercover' seizoen 2: Dit moet je weten over de Netflix-serie
Series / Featured

'Undercover' seizoen 2: Dit moet je weten over de Netflix-serie

Vandaag vertellen we je alles over de cast, releasedatum en het verhaal!

Sinds 6 september kan je op Netflix het tweede seizoen van de serie Undercover streamen. De Nederlands/Belgische-serie wordt nog veel spannender in deze nieuwe reeks en vandaag vertellen we je alles wat je moet weten voordat je Netflix aanzet.

Undercover pikt straks de draad op na het tweede seizoen en vertelt nog meer over het verhaal van drugscrimineel Ferry Bouman (de Pablo Escobar van het zuiden), en hoe de politie achter hem en de zijnen aan zit. Dit tweede seizoen wordt het nog veel spannender, want is Ferry opgepakt en ziet het er niet zo goed uit voor de agenten die daarvoor verantwoordelijk zijn.

Lees ook: Tweede seizoen 'Undercover' niet meteen te bingen op Netflix

Wanneer te zien?
We weten al wanneer dit tweede seizoen te streamen is op Netflix. Vanaf 6 september kan je de boel streamen, dus we hoeven niet eens meer zo heel lang te wachten op nieuwe afleveringen. Een beetje jammer is dat je nu niet kan bingen. Elke zondag komt er nu een nieuwe aflevering online. Nummer tien is de laatste en debuteert op 8 november.

Lees ook: Eerste Netflix-trailer voor 'Undercover' seizoen 2!

Het verhaal
Het tweede seizoen pikt de draad een jaar later op. Kim is gestopt als agent en werkt nu voor een mensenrechtenorganisatie. Bob is nog altijd actief voor de politie, maar hun paden kruisen zich al snel. Kim komt namelijk op het spoor van een manege in België, vanuit waar illegaal in wapens gehandeld wordt. Bob gaat daar undercover, met alle problemen van dien.

Lees ook: Nieuwe trailer keiharde misdaadserie 'Undercover' introduceert nieuwe gezichten

En ondertussen heeft Ferry het nog altijd op Bob voorzien. Hij zet vanuit de gevangenis mensen aan het werk om de geheime identiteit van Bob en ook Kim te achterhalen. Dat zorgt voor een net dat zich langzaam begint te sluiten.

De castleden
Natuurlijk keren Anna Drijver als Kim de Rooij en Tom Waes als Bob Lemmens terug dit seizoen. Ook is Frank Lammers weer te zien als crimineel Ferry Bouman en weten we dat Elise Schaap getekend heeft voor een tweede seizoen als Daniëlle. Nieuw is een hoofdrol voor kickbokser Rico Verhoeven, die te zien is als een handlanger van Ferry.

Derde seizoen
Er komt ook een derde seizoen voor de serie. Vanaf wanneer weten we nog niet. Maar voor die tijd dus eerst de tweede reeks, waarvan je hieronder een trailer kan bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen