De oorlog komt naar Obi-Wan Kenobi op concept art

De oorlog komt naar Obi-Wan Kenobi op concept art

Het ziet er heel gaaf uit, deze concept art die gemaakt was voor een kaartspel.

Jim Pedd, 23 september 2020 om 08:10

Live-action Star Wars: The Clone Wars art zou zomaar eens kunnen hinten wat fans kunnen verwachten van de flashbacks die de serie rond Obi-Wan Kenobi naar het schijnt zal laten zien.
Na jaren van geruchten kondigde Lucasfilm vorig jaar dan eindelijk aan dat het Ewan McGregor terug zou brengen voor het project rond Obi-Wan Kenobi. De boel zou eigenlijk als een film uitgebracht worden, maar komt er nu als een miniserie voor Disney+.

Lees ook: Star Wars 'Obi-Wan Kenobi'-serie krijgt 'slechts' 1 seizoen

Concept art
Naar het schijnt zal straks ook Hayden Christensen in de serie te zien zijn. We horen dat hij niet alleen als Darth Vader te zien is, maar dat hij ook te zien is als Anakin Skywalker. Hij zou dan samen met Obi-Wan Kenobi vechten in de Clone Wars.

Lees ook: Gerucht: Darth Vader in meer 'Star Wars'-series te zien

Onderstaande beeld hoort bij een uitbreidingsset voor het Fantasy Flight Games-kaartspel, Star Wars: Legion, dat in augustus uitgebracht werd. Daarop zien we de twee Jedi die zij aan zij met hun bondgenoten, klonen, aan het vechten zijn. Misschien wordt dat wel wat we straks kunnen verwachten!Lees meer over: Obi Wan Kenobi, Star Wars, Disney Plus, Ewan McGregor, Hayden Christensen

Populair nieuws