search
'The Boys' had een knotsgekke seksscène
Series / Nieuws

'The Boys' had een knotsgekke seksscène

Die ook behoorlijk gewelddadig bleek te zijn, in dit tweede seizoen!

De serie The Boys van Amazon Prime Video weet weer eens te verwachten. Stormfront en Homelander hadden seks in het nieuwe seizoen. Het was een heel gewelddadig moment vol grove, harde liefde. Acteur Antony Starr die de rol van Homelander speelde, vertelde daarover.

"Het is waarschijnlijk een van de meest interessante romantische dingen die ik ooit gedaan heb. Laat ik het zo zeggen: als ik in het verleden een seksscène mocht opnemen, hoefde ik niet te praten met het stuntteam en dus ook geen harnas aan te trekken met ellenboog- en kniebescherming. Ik kan je zeggen dat dit voor het eerst was!" aldus Starr.

Lees ook: 'The Boys'-maker legt deze gruwelijke twist uit

Helemaal gestoord
Starr vindt het gestoord. "Het was echt gestoord. Ik weet niet eens wat ik moet zeggen over die scène. Het was zo gek. Maar binnen de grenzen van deze serie en de omvang van waar we mee weg kunnen komen, is wat we binnen deze serie doen gewoon… nou ja ik weet niet eens waar de grenzen liggen als ik eerlijk ben."

Lees ook: Kan Homelander dood in 'The Boys'?!

"Ik denk dat als we het op de juiste manier doen, we met alles weg kunnen komen, en dit is gewoon een van die dingen. Superhelden die midden in de lucht seks hebben is behoorlijk gek."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen