‘WandaVision’ wordt nog veel gestoorder dan de trailer laat zien

‘WandaVision’ wordt nog veel gestoorder

WandaVision, de eerste echte Marvel Studios-serie, onthulde kortgeleden zijn eerste trailer. Maar wordt nog veel gekker.

Jim Pedd, 25 september 2020 om 07:08

Als je van mening bent dat de eerste trailer die voor WandaVision werd vrijgegeven, helemaal gestoord is, maak dan je borst maar vast nat. Volgens acteur Paul Bettany, die de herrezen Vision gaat spelen, wordt de serie nog veel gekker dan het lijkt.
Paul Bettany reageerde op Twitter op Kevin Smith en belooft daar dat de serie echt helemaal doorgedraaid zal zijn als je hem dan eindelijk kan zien. Laatstgenoemde liet weten dat hij enorm uitkijkt naar de serie, waar Bettany dus op reageerde.

Lees ook: Grote verrassing op komst in Marvel-serie 'WandaVision'

WandaVision
WandaVision begint met Scarlet Witch en Vision in een vreemde sitcom-achtige realiteit. Daarin lijkt alles koek en ei, maar al snel komt het duo erachter dat er iets niet in de haak is. Er is iets mis en er is iets aan de hand. Wat precies, daar kunnen ze niet snel de vinger op leggen.

Lees ook: Eerste trailer Marvel-serie 'WandaVision'!

Maar naarmate de serie vordert, komen ze daar natuurlijk wel achter en dan wordt het een bizarre show die speelt met de werkelijkheid. Dat blijkt ook wel uit de link die de serie heeft met Marvel-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness, waarin Scarlet Witch voor zal komen en het multiversum helemaal los gaat.


Lees meer over: WandaVision, Paul Bettany, Marvel, MCU, Disney Plus

Populair nieuws