Eerste trailer Disney+-serie ‘WandaVision’ gestoord goed bekeken

Trailer Disney+-serie ‘WandaVision’ goed bekeken

De eerste beelden trokken uiterst veel kijkers naar YouTube, mogelijk zelfs recordbrekende aantallen.

Jim Pedd, 25 september 2020 om 10:19

De eerste trailer van Marvel-serie WandaVision werd extreem goed bekeken. Binnen 24 uur trok de trailer maar liefst 53 miljoen kijkers. Dat is naar het schijnt een record voor een streamingserie.
Eigenlijk zou WandaVision pas volgend jaar te zien moeten zijn, maar door een reeks veranderingen achter de schermen, is het nu de eerste Marvel-serie die op Disney+ te zien zal zijn. Fans kregen al een glimp op de serie tijdens de Emmy Awards-uitreiking en dat bleek een zeer succesvol debuut.

Lees ook: Grote verrassing op komst in Marvel-serie 'WandaVision'

53 miljoen views
De eerste trailer scoort gestoord goed. Volgens Deadline werd deze 53 miljoen keer bekeken binnen de eerste 24 uur. Dat is veel meer dan een filmtrailer die tijdens de Super Bowl vrijgegeven werd. Zo trok die van Black Widow eerder dit jaar 18,7 miljoen kijkers. Het lijkt er dus op dat de serie een groot succes gaat zijn voor Marvel Studios en Disney+.

Lees ook: Eerste trailer Marvel-serie 'WandaVision'!

Toch komt dit aantal kijkers niet in de buurt van bijvoorbeeld het grote succes dat Avengers: Endgame was. Daarvan werden de eerste beelden binnen 24 uur maar liefst 289 miljoen keer bekeken.

Bron: Deadline

Lees meer over: WandaVision, Disney Plus, Marvel Studios

Populair nieuws