Disney+ voegde deze series nieuw toe deze week

Disney+ voegde deze series nieuw toe deze week

Er zijn drie nieuwe toevoegingen aan streamingdienst Disney+ deze week!

Jim Pedd, 26 september 2020 om 17:08

Er verschenen drie nieuwe series op streamingdienst Disney+. Twee daarvan kregen een nieuwe aflevering en van een serie werden maar liefst drie nieuwe seizoenen online gezet.
Dit artikel valt deze week uiteen in twee groepen. Eerst vertellen we je over nieuwe afleveringen van series en daarna hebben we het over nieuwe seizoenen.

Nieuwe afleveringen
ONE DAY AT DISNEY (S01E42): Aflevering 42 in de reeks One Day at Disney, waarin we verschillende medewerkers van Disney tijdens een dag van hun werk volgen, draait om dierenarts Dr. Natalie Mylniczenko. Zij heeft elke dag weer te maken met verschillende dieren.
BECOMING (S01E01): In deze eerste aflevering van Becoming bezoekt Anthony Davis zijn thuisstadje. Hij deelt zijn levensverhaal en leert ons hoe hij ooit een NBA-ster kon worden.

Nieuwe seizoenen
SOY LUNA (3 seizoenen): Luna verhuist met haar adoptieouders naar Buenos Aires en ontdekt hoe de liefde een verschil kan maken, ondanks afstand en tijd. Ze is een jong en scherpzinnig meisje dat als baby in de steek werd gelaten en gaandeweg komt ze erachter dat dit gebeurd is om redenen die anders blijken te zijn dan voorheen gedacht. Op haar pad ontmoet ze mensen die sterk van haar verschillen, maar die haar wel dichterbij haar afkomst kunnen brengen. Onderwijl zal ze leren dat passie, vriendschap en liefde haar zullen helpen op het pad dat ze kiest

Lees meer over: Disney Plus, Weekoverzicht

Populair nieuws