search
'The Boys'-maker over deze bizarre onthulling
Series / Nieuws

'The Boys'-maker over deze bizarre onthulling

The Boys omvatte weer een vrij bizarre nieuwe onthulling in het tweede seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De meest recente aflevering van The Boys eindigde met een grote onthulling. Daar zullen we je meer over vertellen in dit artikel. LEES DUS ALLEEN VERDER ALS JE DE AFLEVERING AL GEZIEN HEBT.

Let op: dit artikel bevat SPOILERS.

The Boys-onthullingen
Stormfront begon het tweede seizoen als een progressieve feminist. Maar twee afleveringen later, bleek al dat ze een racist was. En nu weten we dat ze opgroeide in de Hitler Jugend en dat ze een lid was van de Nazi-partij. Dat is dus ook iets waar ze van vertelde dat ze zelf een Nazi was tijdens de gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog.

Lees ook: 'The Boys' had een knotsgekke seksscène

Maker Eric Kripke vertelde dat het team nooit gedacht heeft over een andere oorsprong voor het personage: "Ik was daar nooit mee bezig. Ik vind het gestoord om te zeggen dat het controversieel is als je zegt dat de Nazi's slecht zijn."

Lees ook: 'The Boys' maakt 'Justice League'-film belachelijk

"Stormfront was in de comics een Nazi en dat was ze voor ons dus ook altijd. Maar we wilden het onthullen en laten zien in de manier waarop tegenwoordig wit nationalisme een rol speelt en laten zien dat het niets meer is dan hetzelfde fascisme en nazisme van al die jaren geleden."[
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen