'The Walking Dead' krijgt straks musicalafleveringen

Straks is echt alles mogelijk met de serie Tales of the Walking Dead.

Jim Pedd, 30 september 2020 om 07:05

Tales of the Walking Dead wordt echt heel uniek. Er wordt volgens contentmanager Scott Gimple, die de serie maakt en verantwoordelijk is voor al het materiaal in de franchise, gekeken naar verschillende formats en media. Zo denkt men aan geanimeerde afleveringen en musical-afleveringen.
De serie Tales zal bovendien oude fanfavoriete personages terugbrengen, en zich "overal in de Walking Dead-tijdlijn, en echt overal in het Walking Dead-universum" afspelen. Het idee is dus dat alles mogelijk is, waar de mensen maar aan denken.

Lees ook: Recensies ‘The Walking Dead’-finale: De moeite waard?

Alles kan
"We spelen al bijna drie jaar met het format van Tales of, en hebben we echt alles aan gedaan om alles mogelijk te maken. Ja, er worden verhalen verteldn met oude favorieten en verhalen met gloednieuwe personages. Deze verhalen komen van heel het Walking Dead-universum en echt de hele tijdlijn."

Lees ook: Dit zijn de meest geliefde 'The Walking Dead'-afleveringen

"We denken op dit moment ook aan verschillende formats, en misschien wel aan animatie, muziek en andere media. We willen mensen elk week weer verrassen met iets helemaal nieuws."

Bron: CB

Lees meer over: Tales of the Walking Dead, The Walking Dead, Scott Gimple

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws