Gave fanposter brengt alle Arrowverse-helden bij elkaar

Er zijn vele helden in het Arrowverse en die komen samen in deze poster!

Jim Pedd, 30-09-2020 08:11

Fans maken soms de mooiste dingen. Vandaag brengt een fan de Justice League van het Arrowverse bij elkaar. Op epische art zien we alle helden die een belangrijke rol hebben in het fictieve filmuniversum, zelfs Green Arrow die er niet meer is.
De franchise bestaat sinds 2012 en is acht jaar later een heel stuk groter. Er zijn heel wat verschillende helden en er zijn heel wat uiteenlopende series gemaakt. De Crisis on Infinite Earths, een crossover aflevering, bracht zo'n beetje alle Aardes in de franchise bij elkaar.

Lees ook: Oorspronkelijke 'The Flash'-serie moest eigenlijk super duister worden

Fan-art: Justice League
Artwork_sonila plaatste op de Reddit-pagina van de franchise een gave zelfgemaakte afbeelding. Daarin zien we de Justice League van het Arrowverse, ofwel de protectors of Earth-Prime, zoals zij hen noemt. Op het beeld zien we onder meer Mia Smoak die de plek van haar vader Oliver inneemt en kan je ook John Diggle zien als Green Lantern.

Lees ook: Onduidelijkheid rond 'The Flash' seizoen 7

Wat de toekomst van het Arrowverse precies brengt is nog even onzeker. Zo neemt Kara Danvers, a.k.a. Supergirl, afscheid na het zesde seizoen. En Batwoman wordt natuurlijk ook door een nieuwe actrice gespeeld. Dat brengt alvast wat veranderingen met zich mee.

Arrowverse's Justice League poster by me. I included Mia cause she is continuing Oliver's legacy. from r/Arrowverse


Lees meer over: Arrowverse, Poster, The CW

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix