Netflix gaat heel snel beginnen met 'The Sandman'

Netflix gaat heel snel beginnen met 'The Sandman'

De opnames van de DC-serie over een comic van Neil Gaiman gaan heel snel van start.

Jim Pedd, 30 september 2020 om 09:14

David S. Goyer liet tijdens de San Diego Comic-Con al weten dat Netflix hoopte in de herfst te kunnen beginnen met de opnames van The Sandman. Nu horen we dat dit inderdaad de intentie is. Neil Gaiman, een van de makers, laat weten dat hij half oktober wil beginnen.
Dat vertelde Gaiman op Twitter. "Het begint heel echt te voelen. Over drie weken, als de lockdowns dat toelaten, gaan we beginnen met de opnames," aldus Gaiman.

Lees ook: 'The Sandman' van Netflix wordt zeer getrouw volgens Neil Gaiman

The Sandman
Het gerucht gaat dat de Britse regisseur Toby Haynes een aantal afleveringen van The Sandman gaat regisseren. Het is nog niet helemaal zeker in hoeverre zijn nieuwe werk als regisseur van Disney+-serie Rogue One hem daarin belet. Vermoedelijk komt dat nog wel goed, als we het zo horen.

Lees ook: Ook Netflix-serie 'The Sandman' loopt nu vertraging op

The Sandman draait om hoofdpersoon Dream, ofwel de Sandman uit de titel. Hij heet ook wel Morpheus en heeft 70 jaar vastgezeten als de serie begint. Morpheus besluit wraak te nemen op zijn gevangennemers en wil zijn koninkrijk - dat in verval is geraakt in zijn afwezigheid - weer groots maken.


Bron: Neil Gaiman

Lees meer over: The Sandman, Netflix, Neil Gaiman, David S Goyer

Populair nieuws