Dan toch geen realityshow voor prins Harry en Meghan Markle op Netflix?

Geen realityshow voor Harry en Meghan op Netflix?

Slecht nieuws voor mensen die een blik wilden werpen op het leven van de twee bekendheden...

Geoffrey Ketels, 28 september 2020 om 18:34

Eerder verschenen er reeds sterke geruchten over een mogelijke realityshow rond prins Harry en Meghan Markle. Die geruchten blijken volgens een woordvoerder echter helemaal niet te kloppen.
In het bijzonder in diverse Britse media leek het reeds zo goed als vast te staan, prins Harry en Meghan Markle zouden een eigen realityshow gaan krijgen op streamingdienst Netflix. Daar is volgens een woordvoerder van het koppel echter helemaal niets van waar. Hij reageerde in een bericht aan de Daily Mail om voor eens en altijd klaarheid te scheppen.

150 miljoen euro
Prins Harry en Meghan Markle tekenden recent een overeenkomst met Netflix voor de gigantische som van 150 miljoen euro. Deel van de overeenkomst is het maken van verschillende tv-programma's, films en kinderseries. Plots verscheen onder meer in het tabloid The Sun echter dat ook een realityshow één van de projecten zou zijn die in de pijplijn zou zitten. In The Sun stond dan ook het volgende te lezen:

"Prins Harry en Meghan Markle willen kijkers graag een blik in hun leven gunnen. Ze willen vooral graag het vrijwilligerswerk tonen waar ze zich voor inzetten. Dit allemaal op een smaakvolle manier. Meghan wil bovendien ook graag tonen hoe ze in werkelijkheid is. Ze gaan dit project doen volgens hun eigen voorwaarden."

Netflix zelf heeft de productie van een realityshow nooit bevestigd. In ieder geval mag het nu voor eens en altijd duidelijk zijn, zo'n project komt er dus niet.

Lees meer over: Meghan Markle, Netflix, realityshow, serie, series

Populair nieuws