'The Walking Dead'-opnames gaan sowieso verder

'The Walking Dead'-opnames gaan sowieso verder

Goed nieuws voor de kijker: het tiende seizoen wordt sowieso afgerond met zes coronaproof afleveringen.

Jim Pedd, 1 oktober 2020 om 07:03

De opnames van de zes extra afleveringen voor het tiende seizoen van The Walking Dead gaan sowieso door, coronavirus of geen coronavirus. Dat komt doordat er goed nagedacht is over een manier om de boel veilig op te kunnen nemen.
Dat belooft showrunner Angela Kang tijdens de Walking Dead Universe Preview Special. “Alle afleveringen zijn ontworpen om veilig opgenomen te kunnen worden tijdens de pandemie waarin wij ons bevinden,” begon Kang. “Er zit een beetje het gevoel van een anthologie in. Ze duiken heel diep in onze personages; ik hoop dat mensen daar heel erg van gaan genieten.”

Lees ook: Recensies ‘The Walking Dead’-finale: De moeite waard?

Begin van het einde
De zes extra afleveringen werden door AMC besteld nadat bleek dat de opnames van het elfde seizoen niet zomaar zoals gepland van start kunnen gaan. Het coronavirus heeft nogal wat klappen gegeven aan de plannen rond de serie. Maar daarom is het tiende seizoen met zes afleveringen verlengd.

Lees ook: Dit zijn de meest geliefde 'The Walking Dead'-afleveringen

Overigens vormen die het begin van het einde. Straks is het elfde seizoen te zien en als dat in 2022 te zien is, dan is het voorbij met The Walking Dead. Al horen we natuurlijk ook dat de show die rond Daryl en Carol zal worden gemaakt, een stiekeme voortzetting is.

Bron: CB

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Angela Kang

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws